"такой клиент уже существует"
Если вы уже являетесь клиентом днепронета, то да - так оно и напишет.
так я не поняла как я могу подать заявку
Здесь, на форуме. Написать в личку Штарку, или кому-то из техподдержки.
07 августа 2024 - 22:32
"такой клиент уже существует"
Если вы уже являетесь клиентом днепронета, то да - так оно и напишет.
так я не поняла как я могу подать заявку
Здесь, на форуме. Написать в личку Штарку, или кому-то из техподдержки.
10 августа 2024 - 09:57
Аношкина 64 есть возможность перехода на GPON?
10 августа 2024 - 10:52
Аношкина 64 есть возможность перехода на GPON?
Доброго дня, поки що немає технічної можливості підключення за GPON технологиею.
12 августа 2024 - 12:01
12 августа 2024 - 13:31
Добрый день.Подскажите, пожалуйста, на Воинов-Афганцев 14 технически возможно подключиться по GPON?
Добрый день
Возможно
16 августа 2024 - 18:47
Здравствуйте! Кто сталкивался с такой ситуацией? Звоню и подаю заявки с 2023-го года на подключение G-pon, поначалу мне говорили, что нет возможности, но тут, в мае 2024 года в очередной раз приняли мою заявку, скинули смс на вайбер с точной датой (обрадовался, начал искать питание для роутера), через время (в июле) приходит другая смс, что мол вынуждены перенести подключение аж на 17.07.2025г. в 11.00. В последующем каждый оператор, которому я звонил начинает разные версии рассказывать, то директор лично моей заявкой занимается и в ближайшее время мне перезвонят, то есть возможность, но уволилась бригада (вся разом, одновременно?), то еще что-то... В итоге я предлагаю оплатить подключение (мне назвали сумму 2500 грн) и тогда принимают заявку на внеочередное подключение. Через время я звоню и спрашиваю когда мне перезвонят, а мне начинают рассказывать, что к сожалению нет технической возможности подключить (странно, а зачем было принимать заявку?). Как найти нормального человека с нормальным объяснением сложившейся ситуации или попасть на прием к начальству (операторы с разными версиями задолбали)?
В продолжение истории, тут, на форуме, мне оператор техподдержки запросила адрес для ответа. Адрес я написал, а ответа так и нет. Кроме того, я опять общался с оператором по телефону, теперь мне ответили, что мол чем больше жалающих с вашего дома будет, то будет и само подключение. Сегодня я общался с соседями, оказывается, они тоже обращались прямо в офисе.
Хоть кто-то может мне точную и правдивую информацию сообщить?
17 августа 2024 - 19:20
Здравствуйте! Кто сталкивался с такой ситуацией? Звоню и подаю заявки с 2023-го года на подключение G-pon, поначалу мне говорили, что нет возможности, но тут, в мае 2024 года в очередной раз приняли мою заявку, скинули смс на вайбер с точной датой (обрадовался, начал искать питание для роутера), через время (в июле) приходит другая смс, что мол вынуждены перенести подключение аж на 17.07.2025г. в 11.00. В последующем каждый оператор, которому я звонил начинает разные версии рассказывать, то директор лично моей заявкой занимается и в ближайшее время мне перезвонят, то есть возможность, но уволилась бригада (вся разом, одновременно?), то еще что-то... В итоге я предлагаю оплатить подключение (мне назвали сумму 2500 грн) и тогда принимают заявку на внеочередное подключение. Через время я звоню и спрашиваю когда мне перезвонят, а мне начинают рассказывать, что к сожалению нет технической возможности подключить (странно, а зачем было принимать заявку?). Как найти нормального человека с нормальным объяснением сложившейся ситуации или попасть на прием к начальству (операторы с разными версиями задолбали)?
В продолжение истории, тут, на форуме, мне оператор техподдержки запросила адрес для ответа. Адрес я написал, а ответа так и нет. Кроме того, я опять общался с оператором по телефону, теперь мне ответили, что мол чем больше жалающих с вашего дома будет, то будет и само подключение. Сегодня я общался с соседями, оказывается, они тоже обращались прямо в офисе.
Хоть кто-то может мне точную и правдивую информацию сообщить?
Вітаю! Перевірив інформацію. На цей час ваша заявка перенесена на 17.07.2025 з причини відсутності технічної можливості підключення до енергонезалежної лінії. Як тільки з'явиться можливість підключення по цьому будинку - з вами зв'яжуться.
18 августа 2024 - 08:08
Вітаю! Перевірив інформацію. На цей час ваша заявка перенесена на 17.07.2025 з причини відсутності технічної можливості підключення до енергонезалежної лінії. Як тільки з'явиться можливість підключення по цьому будинку - з вами зв'яжуться.
Вы вообще сообщение читали? Что за бред? Т.е. две моих заявки было принято и возможность была, а теперь исчезла? Почему ваши операторы каждый раз все по разному говорят? Кроме того на моей улице и возле моего дома уже подключено. Как вы это объясните? Есть тут человек с вашей организации, кто может мне нормально все объяснить и рассказать, почему каждый раз разные версии?
18 августа 2024 - 11:58
Вы вообще сообщение читали? Что за бред? Т.е. две моих заявки было принято и возможность была, а теперь исчезла? Почему ваши операторы каждый раз все по разному говорят? Кроме того на моей улице и возле моего дома уже подключено. Как вы это объясните? Есть тут человек с вашей организации, кто может мне нормально все объяснить и рассказать, почему каждый раз разные версии?
Вирішення питання в телефонному режимі. Вибачте за незручності.
19 августа 2024 - 19:51
Доброго дня, вибачайте за можливо офтоп, але може комусь і корисно буде на майбутнє — стосовно живлення роутера і onu.
Продається багато кабелів на павербанки usb-dc, їх вистачає для живлення onu на 0,5 ампер. Пробував підключити таким роутер на 1,5 ампер — вмикається, але постійно перезавантажується. Побачив у відгуках, що ці usb підсилювачі на 12в занадто слабкі. Основний роутер взагалі на 2 ампери.
Чи можете порадити оптимальне рішення стосовно живлення роутера? Поки працює від зарядної станції через розетку, але це точно не ефективно.
P.S. Також цікавить чи можна вимкнути led на комплектному onu foxgate? Занадто яскраво світить вночі.
19 августа 2024 - 21:50
Доброго дня, вибачайте за можливо офтоп, але може комусь і корисно буде на майбутнє — стосовно живлення роутера і onu.
Продається багато кабелів на павербанки usb-dc, їх вистачає для живлення onu на 0,5 ампер. Пробував підключити таким роутер на 1,5 ампер — вмикається, але постійно перезавантажується. Побачив у відгуках, що ці usb підсилювачі на 12в занадто слабкі. Основний роутер взагалі на 2 ампери.
Чи можете порадити оптимальне рішення стосовно живлення роутера? Поки працює від зарядної станції через розетку, але це точно не ефективно.
P.S. Також цікавить чи можна вимкнути led на комплектному onu foxgate? Занадто яскраво світить вночі.
Доброго Вечора!
Можливості вимкнути світову індикацію на оптичному терміналі відсутня
Стосовно оптимального живлення оптичного терміналу та роутера можу порадити UPS системи від нашої компанії:
1)Універсальне джерело безперебійного живлення із вбудованим акумулятором необхідне для забезпечення безперебійної роботи оптичного термінала ONU та маршрутизатора (роутера) до 6 годин. -1499)
2)Міні-ДБЖ 10400мАг (БЖ безперебійного живлення) на 12v 9v 5v для Wi-Fi маршрутизаторів, IP-камер і всього, що живиться від 12 / 9 / 5 вольт. Наприклад, 12-вольтовий роутер разом з GPON може працювати приблизно 10 годин при стандартному споживанні роутера 0,2-0,5А/год.-2999
19 августа 2024 - 22:01
Попробуйте кабель type-c to dc какой у вас разъём.Доброго дня, вибачайте за можливо офтоп, але може комусь і корисно буде на майбутнє — стосовно живлення роутера і onu.
19 августа 2024 - 22:37
Доброго Вечора!
Можливості вимкнути світову індикацію на оптичному терміналі відсутня
Стосовно оптимального живлення оптичного терміналу та роутера можу порадити UPS системи від нашої компанії:
1)Універсальне джерело безперебійного живлення із вбудованим акумулятором необхідне для забезпечення безперебійної роботи оптичного термінала ONU та маршрутизатора (роутера) до 6 годин. -1499)
2)Міні-ДБЖ 10400мАг (БЖ безперебійного живлення) на 12v 9v 5v для Wi-Fi маршрутизаторів, IP-камер і всього, що живиться від 12 / 9 / 5 вольт. Наприклад, 12-вольтовий роутер разом з GPON може працювати приблизно 10 годин при стандартному споживанні роутера 0,2-0,5А/год.-2999
ДБЖ на 10400 — це Yepo Smart DC-UPS? Є у відгуках на великому інтернет-магазині фотографії вибуху цього ДБЖ — ризикувати з таким точно немає бажання. Крім того, вивчаючи відгуки про ДБЖ цінової категорії 8-14 тис грн можна побачити, що ці пристрої переважно проблемні, з сумнівною якістю виконання.
DC 5.5x2.1, но не могу найти кабель на 2а. Увидел переходник type-c/DC power delivery 40-100w, возможно сработает.Попробуйте кабель type-c to dc какой у вас разъём.
Я брал такой для разъема 4.0*1.7 то 1,5а отлично работает. Заявлено 12v3a.
Ону запитана кабелем с преобразователем, для неё достаточно.
20 августа 2024 - 07:18
Я в личку ссылку олх кинул там где я брал. И есть там 5.5 на 2.1ДБЖ на 10400 — це Yepo Smart DC-UPS? Є у відгуках на великому інтернет-магазині фотографії вибуху цього ДБЖ — ризикувати з таким точно немає бажання. Крім того, вивчаючи відгуки про ДБЖ цінової категорії 8-14 тис грн можна побачити, що ці пристрої переважно проблемні, з сумнівною якістю виконання.
DC 5.5x2.1, но не могу найти кабель на 2а. Увидел переходник type-c/DC power delivery 40-100w, возможно сработает.
Пробовал искать разветвленный DC, чтобы одним павербанком запитать onu и роутер, но почему-то не находит доступных к покупке.
20 августа 2024 - 10:54
ДБЖ на 10400 — це Yepo Smart DC-UPS? Є у відгуках на великому інтернет-магазині фотографії вибуху цього ДБЖ — ризикувати з таким точно немає бажання. Крім того, вивчаючи відгуки про ДБЖ цінової категорії 8-14 тис грн можна побачити, що ці пристрої переважно проблемні, з сумнівною якістю виконання.
DC 5.5x2.1, но не могу найти кабель на 2а. Увидел переходник type-c/DC power delivery 40-100w, возможно сработает.
Пробовал искать разветвленный DC, чтобы одним павербанком запитать onu и роутер, но почему-то не находит доступных к покупке.
Добрий день!
Можете спробувати підключити Ваш роутер на 1,5А нашим mini - ups. Є в наявності в наших відділеннях (1499грн)
Step4Net Powerbank - 12V(32Wh) - це джерело безперебійного живлення із вбудованою Li-ion батареєю, ємнісию 8800mA. Підходить для підключення до безротових роутерів, ONU, комутаторів та інших пристроїв, з живленням 12В/1,5А. Сумарна ємність 32,6Wh.
Зарядка powerbank проводиться від штатного блоку живлення вашого пристрою, наприклад роутеру 12В/1А.
Штекер підключення 5,5 мм, який є найпоширенішим серед таких пристроїв. Можливе підключення кулькох пристроїв через розгалужувач (опціонально).
Особливосі Step4Net Powerbank - 12V (32Wh)
Вихідна потужність (макс.): 12В/1,5А, (32.6Вт/год)
Кнопка увімкнення/ вимкнення навантаження.
Наявність LED - індикації.
20 августа 2024 - 18:36
20 августа 2024 - 19:25
Підкажіть будь ласка, куди дзвонити, до кого йти, якщо ось я сиджу слухняно кілька місяців чекаю, коли ж мені дозволять підключити оптоволокно, і ось настає той найщасливіший день (час підключення переносили вже 3 рази, але ось крайній раз був на сьогодні 20.08 о 18:00) скріни у вайбері від самого дніпронету, все є))))так ось, вже 19:36 і нікого немає, оператор як завжди 10 хвилин не може зрозуміти про що йдеться, а потім коли розуміє то нічого теж сказати не може)))Просто компанія мрії що сказати, ну гаразд)))Куди дзвонити, куди йти, окрім як на...уй?
Доброго вечора, скажіть будь ласка вашу адресу
20 августа 2024 - 19:56
Доброго вечора.
Підкажіть будь ласка, куди дзвонити, до кого йти, якщо ось я сиджу слухняно кілька місяців чекаю, коли ж мені дозволять підключити оптоволокно, і ось настає той найщасливіший день (час підключення переносили вже 3 рази, але ось крайній раз був на сьогодні 20.08 о 18:00) скріни у вайбері від самого дніпронету, все є))))
так ось, вже 19:36 і нікого немає, оператор як завжди 10 хвилин не може зрозуміти про що йдеться, а потім коли розуміє то нічого теж сказати не може)))
Просто компанія мрії що сказати, ну гаразд)))
Куди дзвонити, куди йти, окрім як на...уй?
20 августа 2024 - 19:59
Доброго вечора, скажіть будь ласка вашу адресу
Приносимо вибачення що відбулася така ситуація,
ваша заявка буде завтра виконана першою в черзі з ранку
20 августа 2024 - 20:19
Доброго вечора.
Бригада, яка повинна була виконати ваше підключення затрималась на попередньому замовлені та не встигла.
Щодо відсутності вашого інформування стосовно цього приношу свої вибачення. Співробітники, які повинні були повідомити, будуть наказані
Дякуємо за вашу реакцію, і будемо дуже чекати на вас завтра