Добрий день, на початку липня подавав заявку на проведення оптоволокна за адресою Запорізька 20, говорили про терміни виконання у 2-3 місяці, чи це відповідає дійсності на даний момент і я можу очікувати проведення оптоволокна до середини осені?
Переход на оптоволокно
22 сентября 2024 - 11:17
22 сентября 2024 - 16:01
Ніяких ультиматумів, а лише попередження. Якщо абонент встановлює своє обладнання - свій медіаконвертор, своя ONU або SFP-стік і т.ін., то зона відповідальності компанії зменшується.
Також хочу зауважити - для нормальної роботи стіку необхідно забезпечити адекватну систему тепловідведення. Встановлення на корпусі додаткових радіаторів, можливо кулерів, тощо.
23 сентября 2024 - 22:54
Якщо абонент встановлює своє обладнання - свій медіаконвертор, своя ONU або SFP-стік і т.ін., то зона відповідальності компанії зменшується.
Я розумію, в мене ж і маршрутизатор особистий, не відмовлятися ж від нього)
додаткових радіаторів
Так,вже планував,якщо запрацює,то встановлю доп радіатор. Дякую за пораду.
Підкажіть, якщо купив Sfp, завтра він в мене на руках, мені достатньо сказати його номер щоб Ви його зареєстрували? Чи краще мастера викликати, щоб забрав Вашу оуншку і зареєстрвуав як раз мою
24 сентября 2024 - 11:13
Добрий день, на початку липня подавав заявку на проведення оптоволокна за адресою Запорізька 20, говорили про терміни виконання у 2-3 місяці, чи це відповідає дійсності на даний момент і я можу очікувати проведення оптоволокна до середини осені?
Звісно, але середину осіні наступного року та мабуть позанаступного
24 сентября 2024 - 11:28
В мене немає слів. Зробив заявку на переведення лінії на PON. чикав довгий час, на початку серпня мене запевнили що 25 вересня прийде майстер та заміне обладнання на PON. На моє питання чи з'явилась можливість під'еднання за цією технологією за моєю адресою, оператор завірив мене що всі роботи виконані, і треба тільки змінити обладнання з моєї сторони, та зробити перепідключення на обладнанні провайдера. Даже відкрили нове підключення в особистому кабінеті.
І вот сьгодні мені телефонує опрератор, і сповіщає мене шо в моєму районі обладнання не змінено, і на мережу за технологією PON немає можливості переходу!!!!!
Я вже більше року чую ці басні шо це буде скоро!!!
Чому у вас завжди якісь проблеми??? То поки підключили мене чикав, РЕМОНТ лінії чекав по два тижні???
Я так розумію що треба шукати альтернативного провайдера, і всім буду радити не використовувати цього провайдера!!!
24 сентября 2024 - 21:52
Доброго вечораВ мене немає слів. Зробив заявку на переведення лінії на PON. чикав довгий час, на початку серпня мене запевнили що 25 вересня прийде майстер та заміне обладнання на PON. На моє питання чи з'явилась можливість під'еднання за цією технологією за моєю адресою, оператор завірив мене що всі роботи виконані, і треба тільки змінити обладнання з моєї сторони, та зробити перепідключення на обладнанні провайдера. Даже відкрили нове підключення в особистому кабінеті.
І вот сьгодні мені телефонує опрератор, і сповіщає мене шо в моєму районі обладнання не змінено, і на мережу за технологією PON немає можливості переходу!!!!!
Чому у вас завжди якісь проблеми??? То поки підключили мене чикав, РЕМОНТ лінії чекав по два тижні???
Я так розумію що треба шукати альтернативного провайдера, і всім буду радити не використовувати цього провайдера!!!
За якою адресою?
25 сентября 2024 - 09:08
Доброго вечора
За якою адресою?
Провулок Богдана Хмельницьког 9
25 сентября 2024 - 09:19
Доброго вечора
За якою адресою?
Номер ОК 057057
26 сентября 2024 - 09:08
якщо купив Sfp, завтра він в мене на руках, мені достатньо сказати його номер щоб Ви його зареєстрували? Чи краще мастера викликати, щоб забрав Вашу оуншку і зареєстрвуав як раз мою
Цілком достатньо буде зателефонувати вдень і попросити щоб оператор передав адміністратору яку ip-адресу ви отримуєте через стік.
26 сентября 2024 - 09:33
яку ip-адресу ви отримуєте через стік.
Оператор каже за ip адресу. Але я зайшов роутер, ІP адресы там не має
26 сентября 2024 - 10:35
Оператор каже за ip адресу. Але я зайшов роутер, ІP адресы там не має
Скрытый текст
Напишіть в приватні адресу послуги і фото стіка.
Сподіваюсь мідний кабель із WAN-порта при цьому витягнутий?
26 сентября 2024 - 15:53
В мене немає слів. Зробив заявку на переведення лінії на PON. чикав довгий час, на початку серпня мене запевнили що 25 вересня прийде майстер та заміне обладнання на PON. На моє питання чи з'явилась можливість під'еднання за цією технологією за моєю адресою, оператор завірив мене що всі роботи виконані, і треба тільки змінити обладнання з моєї сторони, та зробити перепідключення на обладнанні провайдера. Даже відкрили нове підключення в особистому кабінеті.
Дякуємо Вам за Ваше звернення, що приділили час даному питанню. Зі своєї сторони , компанія приносить вибачення за тривалий час очікування та розуміючи Вашу ситуацію , приділили увагу і знайшли рішення по підключення. З Вами звʼяжеться наш менеджер та узгодить дату підключення і зручний для Вас час.
28 сентября 2024 - 18:21
Дякуємо Вам за Ваше звернення, що приділили час даному питанню. Зі своєї сторони , компанія приносить вибачення за тривалий час очікування та розуміючи Вашу ситуацію , приділили увагу і знайшли рішення по підключення. З Вами звʼяжеться наш менеджер та узгодить дату підключення і зручний для Вас час.
Дякую, сьогодні все зробили, все працює добре. Хлопці монтажники молодці. Гарного дня, тиого неба!
02 октября 2024 - 09:49
Аношкина 7Б, когда можно расчитывать на оптоволкно?
09 октября 2024 - 12:14
Здравствуйте! Подскажите, пожалуйста, есть ли техническая возможность подключения "интернет без света" по Гайдамацкой, 33?
09 октября 2024 - 13:12
Здравствуйте! Подскажите, пожалуйста, есть ли техническая возможность подключения "интернет без света" по Гайдамацкой, 33?
Доброго дня! Технічна можливість присутння.
09 октября 2024 - 14:44
Доброго дня! Технічна можливість присутння.
Дуже дякую! Як тільки заселимося в квартиру, будемо подавати заявку на швидке підключення
Сообщение отредактировал Елена Комис: 09 октября 2024 - 14:44
12 октября 2024 - 15:46
12 октября 2024 - 15:59
Доброго дня, технічна можливість на даний час відсутня.
Доброго дня. Можливість підключити вул. Гетьмана Сагайдачного, 17 не зявилась? Або хоча б якісь терміни.
14 октября 2024 - 13:10