Яка ціна ОНУшки буде, якщо у вас її купувати а не брати в оренду?
Достатньо, щоб гроші були на вашому балансі, після цього ви можете звернутися на гарячу лінію або в відділення. Вартість Ону списуватимуть з балансу та знімуть нарахування оренди.
17 декабря 2024 - 20:50
Яка ціна ОНУшки буде, якщо у вас її купувати а не брати в оренду?
Достатньо, щоб гроші були на вашому балансі, після цього ви можете звернутися на гарячу лінію або в відділення. Вартість Ону списуватимуть з балансу та знімуть нарахування оренди.
17 декабря 2024 - 20:56
Мне так и не ответили на счет оптоволокна на сачка 5
За цією адресою ще не проведено лінію ГПОН і не встановлено обладнання в будинку. У наших планах перевести все місто на цю лінію, але точних термінів підключення на даний момент немає. Ви можете звернутися на гарячу лінію та залишити заявку, і як тільки з'явиться можливість, вам зателефонують і повідомлять про можливість підключення.
18 декабря 2024 - 00:39
18 декабря 2024 - 08:02
доброе утро.Рядом в доме есть , а у нас нет. Мы готовы на срочное подключение !
18 декабря 2024 - 14:24
Когда было написано? Летом?на сайте
18 декабря 2024 - 17:27
Когда было написано? Летом?
неделю назад
19 декабря 2024 - 22:06
Доброго дня
За вашою адресою в рамках модернізації вже прокладена та зварена нова оптоволоконна магістраль. Залишається зварити роздачу, та встановити бокси в підʼїзді. Ці роботи в черзі. Ви можете замовити підключення «без черги» і ми зробимо це протягом двох-трьох днів.
На зараз вже 40% абонентів Дніпронет переведені на ПОН-підключення
Вітаю, дякую за швидку відповідь!
Питання - яка буде вартість підключення "без черги"?
Куди необхідно звернутись з такою заявкою? Бо у техпідтримці про пришвидшення ні слова не сказали, хоча я конкретно питав як прискорити підключення
20 декабря 2024 - 00:09
2499грн підключення без чергиВітаю, дякую за швидку відповідь!
Питання - яка буде вартість підключення "без черги"?
Куди необхідно звернутись з такою заявкою? Бо у техпідтримці про пришвидшення ні слова не сказали, хоча я конкретно питав як прискорити підключення
12 января 2025 - 15:56
Добрый день.
Хотел поинтересоваться, делали заявку на подключению оптоволокна в Квартиру по адресу ул. Гайдомацкая дом 17, а июле 2024.
На данный момент, насколько я осведомлен, подключена вся улица кроме моего дома.
Хочу узнать когда будет подключен мой дом, и почему подключены все дома по улице, кроме моего.
12 января 2025 - 17:28
Добрый день.
Хотел поинтересоваться, делали заявку на подключению оптоволокна в Квартиру по адресу ул. Гайдомацкая дом 17, а июле 2024.
На данный момент, насколько я осведомлен, подключена вся улица кроме моего дома.
Хочу узнать когда будет подключен мой дом, и почему подключены все дома по улице, кроме моего.
Добрий день, встановлення обладнання йде поступово по всьому місту, ваш будинок стоїть в черзі на підключення. Точних термінів повідомити не можу. Очікуйте, коли зʼявиться тех. можливість вам зателефонують та запропонують підключення
12 января 2025 - 17:31
Добрий день, встановлення обладнання йде поступово по всьому місту, ваш будинок стоїть в черзі на підключення. Точних термінів повідомити не можу. Очікуйте, коли зʼявиться тех. можливість вам зателефонують та запропонують підключення
Щось завелика черга, що пів року очікую та не відомо скільки ще чекати, з врахуванням що я готов заплатити за прискрорене підключення.
12 января 2025 - 18:56
Також в центрі повідомили, що нема обладаннання, та сказали що тут я могу поцікавитися, чому на наш будинок нема обладання.
13 января 2025 - 09:56
Ваш председатель осбб не пустил подключить ваш дом к ПОН-сети.Добрый день.
13 января 2025 - 10:49
Ваш председатель осбб не пустил подключить ваш дом к ПОН-сети.
Найдите председателя и задайте ему вопросы.
Мы пошли в дальше в дома, где нам не морочат голову
Дякую, знайшли представника, будемо решати вопрос через неї
13 января 2025 - 15:29
Ваш председатель осбб не пустил подключить ваш дом к ПОН-сети.
Найдите председателя и задайте ему вопросы.
Мы пошли дальше в дома, где нам не морочат голову
Ми поговорили з представником, вона сказала що готова заключити договір і що з нею не зв'язувались.
Після того як ми поговорили, вони подзвонила та їй сказали що сьогодні передвозять, щоб усе узгоднити.
Вона очікує звінка
16 января 2025 - 22:46
16 января 2025 - 23:07
Є можливість підключення на Героїв Рятувальників 24?
Вітаю! За даним будинком поки що немає технічної можливості підключення за технологією PON! Подати заявку та стати в чергу Ви можете, зателефонувавши на лінію (0569) 58 88 88, 097 99999 58, 093 17007 97). Спокійного тихого вечора!
21 января 2025 - 23:33
22 января 2025 - 00:23
А на оптиці лише тарифи від 300 мегабіт або є можливість підключення 100 мегабіт? У домі Фрегат і він віддає 7-9 мегабіт.
Тарифи М про - до 300мб ,та Л про - до 1000мб
04 февраля 2025 - 12:16
Добрий день, вже з 1 вересня 2024 року чекаємо перехід на ГПОН, ви можете сказати приблизний час коли очікувати? Адреса вул. Остапа Вишні 29
Сообщение отредактировал pavel421: 04 февраля 2025 - 12:17