У зв'язку із ситуацією на Запорізькій атомній електростанції компанія Дніпронет розмістила станції дозиметричного контролю (БДБГ-09) у кожному районі міста Кам'янського!
Щоб почувати себе в безпеці та першим знати рівень радіаційного фону та контролювати ситуацію, перейдіть на forum.dnepro.net/weather/
Безпечним вважається рівень радіації до величини, приблизно 0,5 мкЗв/год (мікрозиверт на годину) або до 50 мікрорентген на годину
Радіаційний фон Онлайн у Кам'янському!
03 июля 2023 - 13:14
05 июля 2023 - 09:38
В мене є одна ідея. Хочу зробити віджет на телефон для відображення даних зі сторінки forum.dnepro.net/weather/
Я ще поки на стадії роздумів, та й ще нічого не робив для телефонів.
Отже, якщо я таки захочу це зробити, то чи змжете підготувати якийсь лінк, наприклад forum.dnepro.net/weather/weatherdata, щоб я отримав чисті цифри?
Формат приблизно такий
[ { id: 'Temperature', description: 'Температура', value: 30 }, { id: 'Humidity', description: 'Вологість', value: 66 }, .... інші показники ]
Якщо це для вас не складно, то я більш детально позаймаюсь цим питанням. Треба тільки знайти час та натхення
Бо не зручно заходити на сайт та дивитись. Хочеться якось швидко побачити данні.
05 июля 2023 - 09:40
Це швидко не буде. Але якщо і для вас це займе багато часу, то я і починати не буду
05 июля 2023 - 11:03
05 июля 2023 - 11:23
В мене є одна ідея. Хочу зробити віджет на телефон для відображення даних зі сторінки forum.dnepro.net/weather/
Я ще поки на стадії роздумів, та й ще нічого не робив для телефонів.
Отже, якщо я таки захочу це зробити, то чи змжете підготувати якийсь лінк, наприклад forum.dnepro.net/weather/weatherdata, щоб я отримав чисті цифри?
Формат приблизно такий[ { id: 'Temperature', description: 'Температура', value: 30 }, { id: 'Humidity', description: 'Вологість', value: 66 }, .... інші показники ]Якщо це для вас не складно, то я більш детально позаймаюсь цим питанням. Треба тільки знайти час та натхення
Бо не зручно заходити на сайт та дивитись. Хочеться якось швидко побачити данні.
Ми займаємося тестуванням оповіщення до груп Дніпронета у Вайбері та Телеграм при перевищенні максимального рівня радіації.
05 июля 2023 - 11:25
Це можливо при посиланні на сторінку Дніпронет.
Напишіть в особисті свій емейл, адміністратор напише вам як отримувати данні
05 июля 2023 - 12:57
Є ідеї виведеня в статус-строку якихось даних (наприклад температури), щоб завжди бачити.
Якщо вже є такий функціонал, то це добре. Відправляю емейл.
Темы с аналогичным тегами ЗАЭС, радиация, атомная, станция, авария
Техническая поддержка пользователей Днепронет →
Домашний интернет →
Авария - Левый берегАвтор Mobius , 07 июн 2015 авария, интернет, левый берег |
|
|
||
Общение →
Автомобили и мотоциклы →
Ямы убивают...Автор Den , 16 фев 2015 дтп, авария, смерть |
|
|