Перейти к содержимому

Подключение интернета от Днепронет

• Авторизуйтесь для ответа в теме
Сообщений в теме: 1126

#1121 Eyvheniy Kirichenko

Eyvheniy Kirichenko
  • Техподдержка
  • 109 сообщений

01 июня 2026 - 09:46

Доброго дня, є можливість підключити інтернет за адресою: м. Верхньодніпровськ в. Римська 57?

Доброго ранку! Технічна можливість за даною адресою є. Для звʼязку з менеджером можете залишити свій номер телефону в особисті повідомлення 

• 0

#1122 VDNUser

VDNUser
  • Новичок
  • 2 сообщений

01 июня 2026 - 11:31

Доброго ранку! Технічна можливість за даною адресою є. Для звʼязку з менеджером можете залишити свій номер телефону в особисті повідомлення 

А можете підказати яка орієнтовна вартість підключення?

• 0

#1123 Ілля

Ілля
  • Техподдержка
  • 11 сообщений

01 июня 2026 - 12:12

А можете підказати яка орієнтовна вартість підключення?

Вітаю! Вартість підключення: 1199грн-проведення кабеля майстрами, 699грн- викуп оптичного терміналу або 29грн - його аренда. Тарифні плани: M Pro-350грн до 300мб, L Pro-450грн до 1гб. Загальна сума:"Вартість підключення+викуп або аренда оптичного терміналу+тарифний план"

• 0

#1124 deskvdenis

deskvdenis
  • Пользователи
  • 25 сообщений

01 июня 2026 - 22:57

Ви пишете що - 1169грн-проведення кабеля майстрами.
Але у випадку, коли кабель вже проведений, абонент все одно платить цю суму при перепідключенні. Але ж тут немає проведення кабелю він вже наявний. Чи я щось плутаю?
  • 0

#1125 Ілля

Ілля
  • Техподдержка
  • 11 сообщений

01 июня 2026 - 23:02

Ви пишете що - 1169грн-проведення кабеля майстрами.
Але у випадку, коли кабель вже проведений, абонент все одно платить цю суму при перепідключенні. Але ж тут немає проведення кабелю він вже наявний. Чи я щось плутаю?

Якщо йде перепідключення на абонента котрий вже користувався нашими послугами та зафіксована його картка абонента то це повторне підключення  - 699 + тариф + ону (оренда або викуп). Якщо створюється нова картка абонента то це нове підключення навіть якщо кабель вже був заведений попередніми користувачами - 1199 + тариф + ону (оренда або викуп).

• 0

#1126 uah980

uah980
  • Пользователи
  • 245 сообщений

04 июня 2026 - 05:41

Доброго ранку, хочу підключити інтернет на дачу за адресою: Дніпровський САДОВИЙ БУДИНОК пio номером 59 район, Петриківська TГ, садівниче товариство робітників і службовців Дніпродзержинської ТЕЦ РОМАШКА, вулиця Лісна 59.
У цьому дачному товаристві є Ваші абоненти. Скільки часу чекати на приїзд майстра?
  • 0

#1127 Ілля

Ілля
  • Техподдержка
  • 11 сообщений

04 июня 2026 - 07:51

Доброго ранку, хочу підключити інтернет на дачу за адресою: Дніпровський САДОВИЙ БУДИНОК пio номером 59 район, Петриківська TГ, садівниче товариство робітників і службовців Дніпродзержинської ТЕЦ РОМАШКА, вулиця Лісна 59.
У цьому дачному товаристві є Ваші абоненти. Скільки часу чекати на приїзд майстра?

Вітаю! На даний момент термін очікування підключення інтернету варіюється між 3-7 днів. Для створення заявки на підключення та уточнення точної дати приїзду майстрів та подальшої інформації, потрібно звернутися за номерами тех.підтримки. Будемо очікувати на Ваш дзвінок.

• 0