Титушки тимошенко избили в Черновцах активистов за плакаты про "московську зозулю".
Методы разгона несогласных от своего кремлевского хозяина уже неплохо, я смотрю, осваивает.
04 ноября 2018 - 03:11
Титушки тимошенко избили в Черновцах активистов за плакаты про "московську зозулю".
Методы разгона несогласных от своего кремлевского хозяина уже неплохо, я смотрю, осваивает.
04 ноября 2018 - 10:09
Одни шестерки побили других шестерок. Какая глубокая мысль у автора
04 ноября 2018 - 10:49
Одни шестерки побили других шестерок. Какая глубокая мысль у автора
с исконно украинским именем и фамилией)))
04 ноября 2018 - 17:12
Так это же были титушки Порошенко! Разве не заметно по видео?
17 ноября 2018 - 08:38
реклама)
ну и как за нее после этого не проголосовать?)))
Сообщение отредактировал nick2005: 17 ноября 2018 - 08:39
19 ноября 2018 - 18:44
«Я жалкую, що живу не при Сталіні. Я б вас розстріляв» сказав міський голова Черкас, представник партії «Батьківщина» Анатолій Бондаренко
Раніше Бондаренко заявив: "Вище мене в цьому місті (Черкасах) лише Бог"
«Новий курс» Юлії Тимошенко
19 ноября 2018 - 18:53
реклама)
ну и как за нее после этого не проголосовать?)))
доляр па дєсят и газ памєньше- десь ми вже чули)))
19 ноября 2018 - 18:54
«Я жалкую, що живу не при Сталіні. Я б вас розстріляв» сказав міський голова Черкас, представник партії «Батьківщина» Анатолій Бондаренко
Раніше Бондаренко заявив: "Вище мене в цьому місті (Черкасах) лише Бог"
«Новий курс» Юлії Тимошенко
прі сралінє пєршим в расход пустілі
26 ноября 2018 - 17:22
у ЮВТ завтра денрик, вот это ей пеця подарок намутил
никогда не забудет)
28 февраля 2019 - 18:56
Проверьте себя в списках доноров партии, вдруг вы тоже Йулю финансируете?)))))
Максим Опанасенко
Наталя Василівна Зубар, що прописана в селищі Завалля на Кіровоградщині, 3 жовтня 2018 року перерахувала партії Юлії Тимошенко майже 149 тисяч гривень. 4 жовтня - ще 149 тисяч. 5 жовтня - ще стільки ж. Протягом наступних двох тижнів - же 280 тисяч гривень. Загалом за півроку жінка проспонсорувала "Батьківщину" на 1.5 мільйони гривень.
Все б нічого, якби не одне але. Наталя Зубар працює в супермаркеті. Касиркою.
Таких "донорів" в звіті "Батьківщини" за 2018 рік - купа. Пенсіонери, працівниця автомийки, свідок Єгови, безробітний. Ми перевірили всіх, катнули чотирма областями і...запитали у них особисто про палку любов до ЮВТ.
Ну а сама ЮВТ каже - то все провокації СБУ. І взагалі люди залякані і касирка мені просто не зізналася.
А ми кажемо - "Батьківщина" просто легалізує лівий кеш і юзає персональні дані людей. Нахабно.
23 марта 2019 - 16:05
06 июля 2019 - 21:58
06 июля 2019 - 22:08
даже банитьне буду такого музыкального самородка
07 июля 2019 - 00:34
даже банитьне буду такого музыкального самородка
Общение →
Каменское (Днепродзержинск) →
Местные выборыАвтор Владимир Штарк , 05 авг 2020 ![]() |
|
![]()
|